fbpx

Манчев: Се реализираат повеќе активности за уредување и чистење во Босилово

 Манчев: Се реализираат повеќе активности за уредување и чистење во Босилово

Поради лошите временски услови и здравствената криза изминатиот период работиме со намалени капацитети. И во вакви услови деновиве се реализираат повеќе активности, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев.

– уредување на задниот дворот во комуналното претпријатие и негово приспособување за паркинг простор,

– поставување на одводна мрежа за пензионерскиот клуб Босилово- започна изградбата на гаража за потребите на комуналното претпријатие

– уредување на внатрешниот простот во училишната зграда во ЦОУ “Кирил и Методиј”- Иловица

– Чистење на јавни површини и депонии.

Продолжуваме со континуирана работа, а со подобрување на временските услови ќе продолжиме со реализација на поголеми инфраструктурни проекти.

Share via
Copy link