fbpx

Министерството за култура воведува електронска апликација за gодишниот конкурс за проекти од национален интерес за 2022 година

 Министерството за култура воведува електронска апликација за gодишниот конкурс за проекти од национален интерес за 2022 година

Mинистерството за култура денеска ја информираше јавност дека воведува електронска апликација за Годишниот конкурс за финансирање проекти од национален интерес во културата за 2022 година.

Share via
Copy link