fbpx

На три локации во Радовиш полицијата откри бесправно исчени огревни дрва

 На три локации во Радовиш полицијата откри бесправно исчени огревни дрва

На 25.02.2022 во периодот од 17.00 до 24.00 часот и на 27.02.2022 година во периодот од 05.30 до 12.30 часот, полициски службеници од ОВР Радовиш извршиле контроли на подрачје на Радовиш, при што на три различни локации (две во Радовиш и една на планина Плачковица) биле пронајдени две патнички моторни возила и две запрежни возила натоварени со бесправно исечени огревни дрва.

Дрвата и возилата биле одземени и предадени на Шумска полиција Радовиш, а по целосно расчистување на случаите ќе бидат поднесени соодветни пријави.

Share via
Copy link