fbpx

Општина Струмица: средствата за субвенционирање за купување велосипед се искористени од граѓаните

 Општина Струмица: средствата за субвенционирање за купување велосипед се искористени од граѓаните

-Средствата предвидени за Јавниот повик за субвенционирање на граѓаните на Општина Струмица, за купување на велосипед или велосипед со заштитна опрема (кацига, ракавици, штитници, велосипедско светло) за 2024 година по принципот прв дојден прв услужен се искористени, заклучно со ден 10.07.2024 година.Ви благодариме за интересот што го покажавте за оваа мерка и ви посакуваме максимално да ја искоритите поволната велосипедска инфраструктура во нашиот град.

Share via
Copy link