fbpx

Преку програма на Владата за капитални дотации обезбедени средства за изградба на Домот на културата во село Куклиш

 Преку програма на Владата за капитални дотации обезбедени средства за изградба на Домот на културата во село Куклиш

Градоначалникот Костадин Костадинов на својата фејсбук страница сподели дека се обезбедени средства за изградба на Домот на култура во Куклиш втора фаза.

„5.700.000 денари благодарение на соработката помеѓу општина Струмица и министерството за култура и министерката Бисера Стојчевска Костадиновска и 3.300.000 денари од буџетот на општина Струмица.“, сподели Костадинов.

Share via
Copy link