fbpx

Советот за превенција расправаше за проблемите со уличните менувачи на девизи

 Советот за превенција расправаше за проблемите со уличните менувачи на девизи

Денеска во домот на АРМ се одржа четвртата работна конференција на Локалниот совет за превенција на општина Струмица на којашто што се разговараше и бараа решенија за проблемите со уличните менувачи на девизи на булеварите во централното градско подрачје, за нелегалната трговија со железо на улицата „Антон Панов“ и дивите продавачи на јавните површини во градот.

Share via
Copy link