fbpx

Струмичките угостители во вторник излегуваат на протест и ќе блокираат улици

 Струмичките угостители во вторник излегуваат на протест и ќе блокираат улици

Повеќе струмички угостители денеска на своите фејсбук профили најавија дека во вторник ќе излезат на протест и со двочасовно блокирање на улиците ќе го изразат своето незадоволство од мерките за заштита од КОВИД 19 кои неодамна ги донесе Владата.

Share via
Copy link