fbpx

Сведоштво на пациентка: Д-р Филипче во секој момент е подготвен да ги решава проблемите на граѓаните

 Сведоштво на пациентка: Д-р Филипче во секој момент е подготвен да ги решава проблемите на граѓаните

На фејсбук групата „И јас сум Венко Филипче“ кадешто се споделуваат интересни приказни на пациенти кој биле излекувани од Венко Филипче, во текот на вчерашниот ден беше споделен исказ од жена која итно морала да разговара со него за време на митингот на СДСМ и коалицијата во Скопје.

Таа споделува искуство дека и покрај тоа што го барала од непознат број, Филипче веднаш и се јавил и се впуштил во решавање на нејзиниот проблем.

Share via
Copy link