fbpx

Tags : 12 години

Денеска се навршуваат 12 години од смртта на Гоце Арнаудов

Денеска се навршуваат 12 години од смртта на нашата музичка легенда, Гоце Арнаудов. -Гоце беше наша гордост и еден од најдобрите и најуспешни македонски пејачи кој зад себе остави големо музичко богатство и безвременски хитови.Нека му се вечни споменот и славата, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.