fbpx

Денеска се навршуваат 12 години од смртта на Гоце Арнаудов

 Денеска се навршуваат 12 години од смртта на Гоце Арнаудов

Денеска се навршуваат 12 години од смртта на нашата музичка легенда, Гоце Арнаудов.

-Гоце беше наша гордост и еден од најдобрите и најуспешни македонски пејачи кој зад себе остави големо музичко богатство и безвременски хитови.Нека му се вечни споменот и славата, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

Share via
Copy link