fbpx

Tags : 126 нови

Денес се регистрирани 126 нови случаи на ковид-19

Во последните 24 часа се направени 1140 тестирања, а регистрирани се 126 нови случаи на ковид-19 во:– Скопје 66– Куманово 6– Штип 15– Прилеп 3– Тетово 19– Струга 2– Велес 2– Битола 1– Кавадарци 4– Гостивар 2– Пробиштип 2– Свети Николе 1– Ресен 3 Починати се 4 лица, по еден пациент од Скопје, Прилеп, Тетово […]