fbpx

Tags : 137 нови

137 нови случаи на ковид-19, повторно еден во Струмица

Во последните 24 часа се направени 1414 тестирања, а регистрирани се 137 нови случаи на ковид-19 во:– Скопје 53– Куманово 19– Штип 8– Тетово 4– Струга 2– Велес 6– Битола 7– Гостивар 10– Гевгелија 2– Струмица 1– Крива Паланка 2– Пробиштип 2– Македонски Брод 3– Берово 2– Делчево 5– Свети Николе 6– Кичево 3– Неготино […]