fbpx

Tags : 39 нови случаи

Во последните 24 часа регистрирани само 39 нови случаи на

Во последните 24 часа се направени 817 тестирања, а регистрирани се 39 нови случаи на ковид-19 во: – Скопје 7– Куманово 3– Прилеп 8– Тетово 2– Струга 2– Гостивар 11– Гевгелија 2– Кочани 2– Кратово 1– Свети Николе 1 Починати се 4 лица, двајца пациенти од Куманово (43г и 66г), двајца од Скопје (71г и […]