fbpx

Tags : акции

Владата донесе одлука за забрана на акции и промоции на

Владата на Република Северна Македонија, на денешната 185 седница, на предлог на Министерството за економија, донесе одлука со која се забранува на трговците кои вршат трговија на мало на земјоделски и прехранбени производи да нудат акциска продажба (акција) и промотивна продажба (промоција), со исклучок на алкохолни и безалкохолни пијалоци, при нивно ставање во промет. Оваа […]

„Џонсон Мети“ со 550 волонтери се вклучи во разни акции

Комерцијална ПР објава Вредноста што ја создава Џонсон Мети Македонија, преку инвестирање во локалната заедница, беше јасно изразена минатиот месец кога повеќе од 550 волонтери го дадоа своето време за да поддржат различни проекти низ Македонија. За да го прослави Меѓународниот ден на волонтерството, Џонсон Мети Македонија организираше недела на активност во која 550 волонтери […]