fbpx

Tags : активизам

Општинската зграда осветлена во портокалово за деновите на активизам против

-Ја осветливме општинската зграда со портокалови филтри и се вклучивме во кампањата „16 дена активизам против родово базирано насилство“, објави вечерва градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Сега и секогаш ќе бидам против сите видови насилство и ја давам мојата поддршка на сите активности со кои се подига јавната свест за спротивставување на насилството и ќе […]