fbpx

Tags : Александра Јанева

Александра Јанева промовира деби-албум со хумана цел

Поп-пејачката Александра Јанева го промовира својот деби-албум „Срце отвори“. Албумот е компилација од 13 песни објавени во изминатите седум години од нејзината музичка кариера, почнувајќи со макфестовската „Врати ми го сонцето“. Продажбата на дисковите започнува од утре, сабота во Концепт Кафе, а сите средства ќе бидат наменети за ковид пациенти кои не можат да си овозможат болничко […]