fbpx

Tags : април

Во април почнува државната лига за одбојкари ветерани

На вчерашниот состанок во Струмица на претставници на осум одбојкарски клубови на ветерани од Струмица, Гевгелија, Штип, Велес, Тетово, Прилеп, Скопје и Сушево донесена е одлука за формирање на Државна одбојкарска лига за ветерани и Здружение на одбојкарски клубови на ветерани. Почеток на Државната лига на ветерани е закажан за 6 април со одржување на […]