fbpx

Во април почнува државната лига за одбојкари ветерани

 Во април почнува државната лига за одбојкари ветерани

На вчерашниот состанок во Струмица на претставници на осум одбојкарски клубови на ветерани од Струмица, Гевгелија, Штип, Велес, Тетово, Прилеп, Скопје и Сушево донесена е одлука за формирање на Државна одбојкарска лига за ветерани и Здружение на одбојкарски клубови на ветерани.

Почеток на Државната лига на ветерани е закажан за 6 април со одржување на првиот турнир во Гевгелија.

Share via
Copy link