fbpx

Tags : државна лига

Во април почнува државната лига за одбојкари ветерани

На вчерашниот состанок во Струмица на претставници на осум одбојкарски клубови на ветерани од Струмица, Гевгелија, Штип, Велес, Тетово, Прилеп, Скопје и Сушево донесена е одлука за формирање на Државна одбојкарска лига за ветерани и Здружение на одбојкарски клубови на ветерани. Почеток на Државната лига на ветерани е закажан за 6 април со одржување на […]