fbpx

Tags : асфалтиран

Костадинов:Асфалтиран е кружниот тек кај ЕВН

-По целосната реконструкција на водоводниот систем денес се асфалтираше на кружниот тек на крстосницата на улиците „Крушевска Република“, „Балканска“ и „Маршал Тито“, односно кај ЕВН се со цел да не дозволиме да има дополнително крпење на асфалтот, објави градоначалникот Костадин Костадинов. -Асфалтирана е вкупна површина од 1.350 метри квадратни.Продолжуваме и на други улици во градот, […]