fbpx

Tags : асфалтирање улици

Известување од Општина Струмица за асфалтирање на улици

Општина Струмица ги известува граѓаните дека во следните 4 денови ќе се поставува втор слој асфалт на следните улици: -Петок, 17.05.2024 на улица „Братство Единство“ на потегот од улицата „24-ти Октомври“ до булеварот „Климент Охридски“. -Сабота, 18.05.2024 на делови од улицата „Мито Хаџивасилев Јасмин“. -Недела, 19.05.2024 на крстосницата на булеварите „Климент Охридски“ и „Гоце Делчев“. […]

Продолжува асфалтирањето на улиците во населените места во Општина Струмица

Вчера се асфалтираше улица позади фармата во Дабиле, а денеска се асфалтираат две улици во Сачево и тоа на потегот од продавницата Гаљо до Митко и Васил Глигорови и од продавницата до позади училиштето, објави градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски. Во наредните денови асфалтирањето ќе продолжи во населените места Добрејци и Просениково.