fbpx

Tags : борд на директори

Соопштение од Еуромакс Ресоурцес:Промени во бордот на директори

Еуромакс Ресоурцис, Ванкувер – Компанијата “Еуромакс” објавува дека Варшан Гокул се повлече од Бордот на директори на компанијата и поднесе оставка од позицијата – Главен Извршен Директор и Претседател, ефективно од 31 Август 2020.Како резултат на ова, Гокул веќе нема да биде дел од номинираните директори кои ќе го одржат следното годишно собрание на акционерите на 18 […]