fbpx

Tags : брзи тестови

Пристигна дел од 13.000 брзи тестови, тестирањето со нив е

Денеска во Министерството за здравство пристигнаa 3000 тестови, дел од донацијата од 13 000 брзи тестови кои се најнова технологија со која за 15 минути се утврдува дали кај тестираниот е присутен вирусот Ковид 19. Останатиот дел од тестовите ќе биде испорачан до среда, соопштија денес од Министерството за здравство. Овие брзи тестови се бесплатни […]