fbpx

Tags : ЦЕФЕ Македонија

ЦЕФЕ Македонија реализараше успешна тридневна обука во Струмица

Успешно реализирана обука за бизнис вештини во Струмица во периодот од од 3 до 5 октомври во рамките на проектот “Креирање на регионални центри за претприемништво во Источна Македонија“. Оваа тридневна обука ја водеа ЦЕФЕ обучувачите Ѓорѓи Милушев, Никола Делевски и Јасмина Узунова според ЦЕФЕ Методологијата. -Особено не радува фактот што интересот за оваа обука […]