fbpx

ЦЕФЕ Македонија реализараше успешна тридневна обука во Струмица

 ЦЕФЕ Македонија реализараше успешна тридневна обука во Струмица

Успешно реализирана обука за бизнис вештини во Струмица во периодот од од 3 до 5 октомври во рамките на проектот “Креирање на регионални центри за претприемништво во Источна Македонија“.

Оваа тридневна обука ја водеа ЦЕФЕ обучувачите Ѓорѓи Милушев, Никола Делевски и Јасмина Узунова според ЦЕФЕ Методологијата.

-Особено не радува фактот што интересот за оваа обука во Струмица беше огромен, а тоа укажува дека има големи можности за развивање на преприемачките способности во овој регион, изјавија обучувачите.

Проектот е поддржан од Амбасадата на САД во Македонија.

Share via
Copy link