fbpx

Tags : цели

Костадинов: Имамем доминатни цели за екологијата во нашата општина

Пречистителната станица претставува филтер, срце за населените места кои гравитираат во овој регион и има суштинско значење во одржливиот развој на Општина Струмица, рече на денешната прес конференција кандидатот за градоначалник на Струмица од СДСМ, Костадин Костадинов. Во регионот на населените места Сачево, Муртино и Градско Балдовци, како и Индустриската зона “Сачево“ со актуелниот развоен […]