fbpx

Tags : црна кампања

Филипче:Со црна кампања ВМРО-ДПМНЕ бараат алиби за лошиот резултат кој

Денес од Гевгелија сакам да порачам дека состојбата на теренот и поддршката која ја добиваме од граѓаните е одлична. На терен се потврдуваат сомнежите за местените на анкети на ВМРО-ДПМНЕ. Затоа не е ни чудо што никаде ги нема, а регионални штабови отвораат една недела по почнување на кампањата. Од ден во ден, од посета […]