fbpx

Tags : Делчево

Општина Струмица со 300 илјади денари ќе помогне на Општина

Со 300 илјади денари општина Струмица ќе ја помогне општина Делчево во справувањето со последиците од невремето. Оваа одлука денеска беше донесена на 24-та седница на Советот на општина Струмица, на која советниците усвоија и други одлуки и решенија од повеќе области. Беа прифатени предлог решенијата за именување на вршител на должност член на управниот […]