fbpx

Tags : делегат

Горан Пандев избран за делегат во Собранието на ФФМ од

На вчерашното годишно собрание на ОФС Струмица, по предлог на ФК „Академија Пандев“, сопственикот на клубот Горан Пандев беше избран за делегат на Собранието на ФФМ од страна на ОФС Струмица. Горан Пандев беше вклучен преку видео линк и им се заблагодари на делегатите на ОФС Струмица кои едногласно го избраа да биде еден од […]