fbpx

Tags : Ден на македонските пожарникари

Градоначалникот Костадинов им го честиташе 20 Мај-Денот на македонските пожарникари

-За да се биде пожарникар не е доволно само да се биде облечен во пожарникарска униформа. Да се биде пожарникар потребно е под таа униформа да чука едно големо срце исполнето со многу љубов кон професијата, многу љубов кон општината и многу љубов кон своите сограѓани, рече градоначалникот Костадин Костадинов денеска честитајќи го 20 Мај-Денот […]