fbpx

Tags : ден на младите

Честитка од градоначалникот Костадинов по повод Меѓународниот ден на младите

Почитувани млади сограѓани, Струмица има стари корени од кои постојано излегуваат млади ластари. Таа раскошна и бујна вегетација сте токму Вие – младите луѓе. Вие сте срцето, душата и крвотокот на градот и општината. Вие сте животот на Струмица.Младоста е Вашиот најсилен адут. Искористете ја таа младост за Ваше активно вклучување во сите сфери на […]