fbpx

Tags : дезонсекција

Авионска дезинсекција против комарци на 25 и 26 јули

Се известуваат граѓаните од општините во Југоисточниот регион, дека во деновите 25 и 26 јули 2022 година, во раните утрински часови ќе се изврши авионска дезинсекција против возрасни комарци со следниот распоред: На 25.07.2022 (понеделник), во општините Струмица и Гевгелија, На 26.07.2022 (вторник), во општините Богданци, Босилово, Василево, Валандово, Дојран, Конче, Ново Село и Радовиш. […]