fbpx

Tags : Џио

Кире Ричлиев го комплетираше стручниот штаб на Џио Струмица

Најдобриот тренер во македонската одбојкарска лига Кирил Ричлиев го продолжи договорот за соработка. За уште поголеми успеси, поголеми резултати и создавање на поголем број на нови репрезентативци, тренерот го зголеми стручниот штаб. Асистенти кај помладите категории ќе му бидат: Костадин Ричлиев, Јане Попов, Васе Михаилов, Киро Арабаџиев и Владо Милев кој ќе помага во развојот […]

Ристо Николов го продолжи договорот со Џио Струмица

Покрај засилувањата на составот со играчи коишто лани настапуваа во други клубови, целта на Џио Струмица во пресрет на новата сезона е и да ги задржи досегашните одбојкари. Средниот блокер Ристо Николов потпиша нов договор и ќе остане член на последниот освојувач на двојната круна. Нашиот одбојкарски репрезентативец целата играчка кариера на домашната сцена ја […]