fbpx

Кире Ричлиев го комплетираше стручниот штаб на Џио Струмица

 Кире Ричлиев го комплетираше стручниот штаб на Џио Струмица

Најдобриот тренер во македонската одбојкарска лига Кирил Ричлиев го продолжи договорот за соработка.

За уште поголеми успеси, поголеми резултати и создавање на поголем број на нови репрезентативци, тренерот го зголеми стручниот штаб.

Асистенти кај помладите категории ќе му бидат: Костадин Ричлиев, Јане Попов, Васе Михаилов, Киро Арабаџиев и Владо Милев кој ќе помага во развојот на одбојкарите во сите категории по најновите европски програми на CEV.

За здравјето на играчите повторно лидер на медицинскиот тим ќе биде Д-р Кочо Манчев. Со него ќе бидaт Д-р Душан Королија и физиотерапевтот Александар Црвенковски.

Share via
Copy link