fbpx

Tags : Дојранко Езеро

ЦУК:Се трага по давеник во Дојранско Езеро

Регионалниот ЦУК Струмица информира за давеник во Дојранско Езеро, кој исчезнал во водата кон пладне, информираа денеска од Центарот за управување со кризи. Лицето не е пронајдено и е непознато. Настанот се случил кога лицето било качено на педелинка што најверојатно се превртела, а лицето не знаело да плива. За сега, нема податок дали имал […]