fbpx

Tags : дрес

Дрес од „тиверијанки“ за Зоран Заев

Канцеларијата на Фондацијата „Заев – Едно општество за сите“ ја посетија претставници на ЖФК „Тиверија“, еден од најуспешните женски фудбалски клубови во државата. Притоа, на директорот и основач на фондацијата, Зоран Заев, му врачија врамен дрес на ЖФК „Тиверија“, во знак на благодарност за поддршката, афирмацијата и популаризацијата на женскиот фудбал во Струмица и државата, […]