fbpx

Tags : Дрвошанов

ЖАН ДРВОШАНОВ: ЧИСТА СТРУМИЦА ВО ПРВИТЕ 100 ДЕНА ОД МАНДАТОТ

Струмица има сериозни проблеми поради слабото чистење на ѓубрето додека јавното претпријатие има голем број на вработени. Затоа, ние декларираме дека за 100 дена од нашата работа, во нашиот мандат струмица ќе биде чиста !ИЛОГ: Интегрален текст од прес конференцијата ПОЧИТУВАНИ СОГРАЃАНИ, НАШАТА ПРОГРАМА Е НАПРАВЕНА   ВО  СОРАБОТКА  СО  ГРАЃАНИТЕ  КАКО РЕШЕНИЕ  ЗА КОНКРЕТНИ ПРОБЛЕМИ. […]