fbpx

Tags : две години

Костадинов:Булеварот „Маршал Тито“ пред две години и сега

-Првите две фотографии се приказ од булеварот „Маршал Тито“ пред две години полн со диви продавачи.Вторите фотографии се како сега изгледа истиот булевар!, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -Со силни заложби од сите надлежни институции постигнавме огромен резултат.Проблеми имало, има и ќе има, но затоа сме тука со посветена работа да ги решаваме, напиша […]