fbpx

Tags : еден ден

Струмица по втор пат со градоначалник на еден ден

-Транспарентна, отчетна и голем пријател на младите, таква е мојата и нашата Општина.Денеска по втор пат ги отворив вратите од мојот кабинет во рамките на заедничкиот проект со Europe House Strumica „Градоначалник на еден ден“.Добредојде и посакав на средношколката Ангела Витанова со која заедно ја реализираме мојата денешна агенда, објави градоначалникот Костадин Костадинов. -Младите во […]

Матурантката Ана Марија Јованова денес е градоначалник на Струмица

-Никогаш не сум кажал дека се знам и дека моите идеи се најдобри.Но, сум кажал дека мојот кабинет секогаш ќе биде отворен за сите граѓани, за нивните предлози и сугестии за подобра Струмица.Првото доброутро и добредојде во мојот кабинет и го посакав на Ана Марија Јованова, 18-годишна млада девојка која штотуку го заврши средното образование […]