fbpx

Tags : електрични возила

Костадинов најави „Кавалер“ во Струмица-електрични возила за превоз низ пешачките

-Нека ни е со среќа Струмичкиот „кавалер“.Нова бесплатна услуга за граѓаните.Наскоро во мојата Струмица!, објави денеска градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов. -По примерот на Љубљана ќе воведеме Струмички кавалер!Електрични возила адаптирани за превоз во пешачка зона, ќе излегуваат во пресрет на пред се стари и изнемоштени сограѓани кои сакаат да се прошетат низ паркот, плоштадот, […]