fbpx

Tags : ЕВН

Костадинов:Асфалтиран е кружниот тек кај ЕВН

-По целосната реконструкција на водоводниот систем денес се асфалтираше на кружниот тек на крстосницата на улиците „Крушевска Република“, „Балканска“ и „Маршал Тито“, односно кај ЕВН се со цел да не дозволиме да има дополнително крпење на асфалтот, објави градоначалникот Костадин Костадинов. -Асфалтирана е вкупна површина од 1.350 метри квадратни.Продолжуваме и на други улици во градот, […]

Оглас за вработување во ЕВН-Кориснички Енерго центар во Струмица

Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија главна дејност е дистрибуција на електрична енергија во Република Северна Македонија. Компанијата е дел од EVN групацијата.КАРИЕРА ВО ЕЛЕКТРОДИСТРИБУЦИЈА За потребите на Корисничкиот Енерго Центар во Струмица во Група 2, бараме:.ЕЛЕКТРО-МОНТЕР ВО СТРУМИЦА (М/Ж)Работни задачи:Исклучување и повторно вклучување на корисници на дистрибутивната мрежаОтчитување на податоци од броилаКонтрола на приклучоци и […]