fbpx

Tags : финансиски менаџмент

Општина Струмица е еден од лидерите во управувањето со јавниот

Општина Струмица е еден од лидерите во управувањето со јавниот финансиски менаџмент во државата, ваква оценка даде професорот Борче Треновски, член на експертскиот тим кој на денешната 48 седница на Советот на општина Струмица го презентираше Извештајот за оцена на перформансите на јавните расходи и финансиската одговорност на Општина Струмица (PEFA). -Посебно ми е чест […]