fbpx

Tags : физичко

Средба со пензионираните професори по физичко од Струмичкиот регион

Денеска на иницијатива на новиот претседател на Општински сојуз на училишен спорт на Струмица, Леонид Танчев се одржа средба со пензионираните наставници-професори по физичко и здравствено образование од основните и средни училишта во Струмичкиот регион, информираа од Федерацијата на училишен спорт. На средбата тие биле информирани за активностите на ОСУС во изминатата година. Дружењето помина […]