fbpx

Средба со пензионираните професори по физичко од Струмичкиот регион

 Средба со пензионираните професори по физичко од Струмичкиот регион

Денеска на иницијатива на новиот претседател на Општински сојуз на училишен спорт на Струмица, Леонид Танчев се одржа средба со пензионираните наставници-професори по физичко и здравствено образование од основните и средни училишта во Струмичкиот регион, информираа од Федерацијата на училишен спорт.

На средбата тие биле информирани за активностите на ОСУС во изминатата година.

Дружењето помина во евоцирање на многу спомени од училишните спортски натпревари во изминитатите години.

Share via
Copy link