fbpx

Tags : француска амбасада

Заев од Струмица:Европската идеја не смее да остане уценета од

-Ја прашувам ЕУ, од мојата европска Струмица која се граничи со Грција и со Бугарија. Дали ваквиот начин на одлучување во Унијата, при што една земја членка блокира цел  регион од крајно ирационални и националистички причини, е механизам со кој се  развива европската идеја? Ако не е, а знам дека не е, тогаш променете го […]