fbpx

Tags : француски предлог

Костадинов: Францускиот предлог е неприфатлив

Бугарија односно бугарските политичари нека си ги преиспитат позициите. Отворен Балкан е нештото кое е и мора да биде во нашиот фокус во периодот кој следува!, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.