fbpx

Костадинов: Францускиот предлог е неприфатлив

 Костадинов: Францускиот предлог е неприфатлив

Бугарија односно бугарските политичари нека си ги преиспитат позициите.

Отворен Балкан е нештото кое е и мора да биде во нашиот фокус во периодот кој следува!, објави градоначалникот на Струмица, Костадин Костадинов.

Share via
Copy link