fbpx

Tags : Фридман

Средба Костадинов-Фридман

Градоначалникот Костадин Костадинов денеска оствари средба со Ебен Фридман шеф на Мониторинг одделот при мисијата на ОБСЕ во Скопје.На средбата разговараа на теми од областа на безбедноста во градот и новите предизвици со коишто се соочува општина Струмица во секојдневното работење. Општина Струмица и Мисијата на ОБСЕ во Скопје имаат одлична соработка и долги пријателски […]