fbpx

Tags : гадоводна мрежа

Се проширува гасоводната мрежа во Струмица

Во тек е изградба на нова делница на дистрибутивна гасоводна мрежа во Струмица, УБ2 на улица „24-ти Октомври“ , улица „Коста Бозов“, делови од улиците „Браќа Миладинови“, „Јанко Цветинов“ и „Климент Охридски“, со вкупна должина од 1.850 метри, информираат од ЈПЕД „Струмица-Гас“.