fbpx

Tags : гласачи

Во Струмица гласаат позитивните на ковид-19 и лицата во самоизолација

Шест лица од село Дабиле, кои се позитивни на ковид-19 или се во самоизолација, денес први ќе го остварат своето право на глас. Дополнителниот избирачки одбор, составен од здравствени работници, со заштитна опрема се упати кон селото Дабиле, каде согласно здравствените протоколи треба да гласаат шесте пријавени граѓани. Утре ќе гласаат 466 болни и изнемоштени […]